Om oss

Tove Ødegaard Aas

Coach og Kursholder

NLP Coach fra Metaresource og The Society of NLP
DNCF sertifisert Coach (Den norske CoachForening)
Sertifisert kursholder i «Verdsettelsens 5 språk i klassen», sertifisert av Anita Fevang, sosiolog, lektor og gründer i Jobbmotivert as.
Certified Facilitator of «The 5 Languages of Appreciation at Work» by Dr. Paul White and Dr. Gary Chapman
Diplom Markedsøkonom

Tove har jobbet som rådgiver for Læringsmiljøsenteret (Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning, Universitetet i Stavanger) med Zero programmet mot mobbing. Hun har mer enn 20 års erfaring som mellomleder i norsk næringsliv, blant annet som avdelingsleder for kundedialog og kategorisjef/produktsjef hos Expert Norge as. Tove har også personlig erfaring innen mobbeproblematikk, samt hvordan komme seg igjennom og få det bra med seg selv i og etter krevende livssituasjoner som ulykker og sykdom. Hun jobber med coaching og kurs, og brenner for å hjelpe andre med å få det livet de ønsker seg.

Epostadresse: tove@bloomingU.no
Mobil: +47 90555597

Frida Ødegaard Aas

Coach og kursholder

NLP Coach under sertifisering. Bachelor i HR- og personalledelse, med fordypning i endringsledelse, ved Høyskolen Kristiania.
Sertifisert kursholder i «Verdsettelsens 5 språk i klassen», sertifisert av Anita Fevang, sosiolog, lektor og gründer i Jobbmotivert as.

Frida har personlig erfaring innen området barn og unges psykososiale miljø/mobbeproblematikk. Hennes hjertesak er å bidra til å forebygge mobbing. Frida har jobbet med kundeservice hos Adidas Norge og Tilbords kjeden.

Epostadressse: frida@bloomingU.no

Les mer om oss her, artikkel i KK, juni 2016.

Anita Fevang

Samarbeidspartner
Sosiolog, cand. polit og gründer av Jobbmotivert as

Hun har i samarbeid med Dr Paul White og det amerikanske ”Appreciation at Work” omarbeidet tester og kursmateriell til norsk.
Anita Fevang har mange års erfaring innen ledelse (privat og offentlig), opplæring og terapi, og foruten sosiologi, har hun utdanning innen pedagogikk, ledelse, organisasjon & endring, samt HR Management.