Om oss

Tove Ødegaard Aas

LifeCoach og Kursholder

NLP Coach fra Metaresource og The Society of NLP
DNCF sertifisert Coach (Den norske CoachForening)
Sertifisert kursholder i «Verdsettelsens 5 språk i klassen», sertifisert av Anita Fevang, sosiolog, lektor og gründer i Jobbmotivert as.
Certified Facilitator of «The 5 Languages of Appreciation at Work» by Dr. Paul White and Dr. Gary Chapman
Diplom Markedsøkonom

Tove har jobbet som rådgiver for Læringsmiljøsenteret (Nasjonalt senter for læringsmiljø og atferdsforskning, Universitetet i Stavanger) med Zero programmet mot mobbing. Hun har mer enn 20 års erfaring som mellomleder i norsk næringsliv, blant annet som avdelingsleder for kundedialog og kategorisjef/produktsjef hos Expert Norge as. Tove har også personlig erfaring innen mobbeproblematikk, samt hvordan komme seg igjennom og få det bra med seg selv i og etter krevende livssituasjoner som ulykker og sykdom. Hun jobber med coaching og kurs, og brenner for å hjelpe andre med å få det livet de ønsker seg.

Epostadresse: tove.odegaard@hotmail.com
Mobil: +47 90555597

Frida Roos

LifeCoach og kursholder

NLP Coach under sertifisering. Frida jobber som HR medarbeider hos Power Norge as og hun har en Bachelor i HR- og personalledelse, med fordypning i endringsledelse ved Høyskolen Kristiania.
Sertifisert kursholder i «Verdsettelsens 5 språk i klassen», sertifisert av Anita Fevang, sosiolog, lektor og gründer i Jobbmotivert as.

Frida har personlig erfaring innen området barn og unges psykososiale miljø/mobbeproblematikk. Hennes hjertesak er å bidra til å forebygge mobbing. Frida har jobbet med kundeservice hos Adidas Norge og Tilbords kjeden.

Epostadressse: frida-roos@hotmail.com