Coaching

«Samme hva du tror du er, er du alltid mye mer enn det”
Trine Ålstedt, Metaresource

Som coach ønsker jeg å bistå og motivere deg slik at du bringer frem det beste i deg selv og oppnår de resultatene du ønsker i livet ditt. Forutsetningen for å lykkes er at du selv har et ønske om endring. I en coaching prosess er vi to likeverdige parter som møtes til samtaler innenfor en trygg ramme. Jeg leder prosessen ved å lytte, observere og stiller avklarende spørsmål for å kartlegge dine tanke- og atferds mønstre. Hensikten er at du får økt bevissthet rundt dine problemstillinger og ditt potensiale. Mitt utgangspunkt er at det er du som har løsningene og svarene inne i deg, det handler om din utvikling og din prosess. Jeg støtter deg og bidrar til å sette nytt lys på dine etablerte mønstre samt henter frem og tilfører de ressursene du trenger for å oppnå dine ønskede resultater. Dine mentale strategier, hvordan du gjør det du gjør, kan endres og byttes ut med nye mer ressursfylte strategi-alternativer.

Det er individuelt hva hver og en får ut av en coachingprosess, men du kan forvente å oppleve økt kvalitet innen de livsområdene du ønsker å fokusere på. Det kan for eksempel være innen områdene jobb, familie, helse, parforhold, økonomi, venner, personlig vekst og fritid. Informasjon jeg mottar under prosessen behandles konfidensielt.

Her er noen eksempler på hva vi sammen kan jobbe med:

 • Bedre selvfølelse og indre styrke
 • Sortere og bearbeide negative tanke- og atferdsmønstre
 • Bevisstgjøring, større trygghet og frihet rundt deg og dine valg
 • Finne gode mestringsstrategier i hverdagen
 • Avdekking av dine verdier og viktige fokusområder i livet
 • Oppnå dine mål
 • Løfte selvtillit og mot til å gå for dine drømmer
 • Mer indre ro, balanse og harmoni i livet
 • Mer latter, glede og positiv energi
 • Redusere prestasjonsangst
 • Bedre relasjoner til andre mennesker

Jeg jobber med både privatpersoner og bedriftskunder. En coachingprosess kan gjennomføres en-til-en eller i grupper.

Du er varmt velkommen til å ta kontakt med meg!

tove_prof

Tove Ødegaard Aas
NLP Coach fra Metaresource og The Society of NLP
DNCF sertifisert Coach (Den norske CoachForening)

Hva en NLP Coach er kan du lese mer om her

Om meg

Jeg har mer enn 20 års erfaring som mellomleder i næringslivet, og har jobbet som rådgiver innen Zero programmet mot mobbing (Læringsmiljøsenteret, Universitetet i Stavanger). Ellers har livet mitt bydd på gode og onde dager, jeg vet hvordan det kjennes når det ”butter i mot”. Jeg har personlig opplevd traumatiske hendelser som har rammet både meg og min familie, og har selv gått veien fra fortvilelsen i disse krevende livssituasjonene til en tilstand hvor livet igjen er godt å leve. Det er derfor av stor betydning for meg å kunne hjelpe andre til å finne sin vei mot det livet de ønsker seg.